Thaisuppe med nudler
Denne thaisuppen er rik på gode smaker og enkel å lage. Vi serverer den med ovnsbakte søtpoteter som gir en fantastisk sødme og risnudler som sørger for at suppemiddagen metter godt. Om du vil kan du tilsette enda mer grønnsaker i suppen, som for eksempel paprika, brokkoli eller strimler av gulrøtter.
Ingredienser
Produkter i oppskriften
Slik gjør du
1. Sett ovnen på 200 grader.
2. Skrell søtpotetene og del dem i terninger på cirka 1 centimeter. Legg søtpotetbitene i en ildfast form og dryss over olje.
3. Bak i ovnen på midterste rille i 25 minutter. Lag suppen mens søtpotetene baker.
4. Start med å finhakke løk og hvitløk.
5. Varm opp en kjele på middels sterk varme med Vita hjertego’ Optimal. Stek løk og hvitløk til løken er myk, men ikke brunet.
6. Ha i grønnsaksbuljong, red curry paste, kokosmelk og soyasaus. Kok opp suppen og la den stå på svak varme mens du forbereder nudlene.
7. Kok opp vann i en kjele. Ta kjelen av varmen og legg i risnudlene. La de trekke i 4 minutter før du heller av vannet.
8. Server suppen med nudler og bakte søtpoteter. Topp med sukkererter, chili og koriander.
Kommentarer