Sunnere sjokoladekuler med avokado
Disse herlige sjokoladekulene er laget med avokado og appelsin, og smaker nydelig som både dessert eller til kaffen. I tillegg til å smake fantastisk, er de også rike på sunt fett. Oppskriften gir ca. 18 sjokoladekuler.
Ingredienser
Produkter i oppskriften
Slik gjør du
1. Fjern skall og stein fra avokadoene, og mos de godt med en stavmikser, blender eller gaffel til du har en klumpfri mos.
2. Fyll en kjele 1/3 med vann og kok opp. Senk varmen til middels lav og legg en bolle i egnet størrelse over kjelen slik at du får vannbad.
3. Ha kokesjokoladen og Vita hjertego’ Margarin i bollen og smelt de over vannbadet.
4. Riv appelsinskallet med et fint rivjern. Her vil du ha
5. Ha i den moste avokadoen og appelsinskallet i bollen og rør alt godt sammen.
6. Dekk til med litt folie og sett i fryseren i 1 time.
7. Form små sjokoladekuler av massen og rull dem i kakaopulver eller melis.
hvor lenge er disse holdbare?
Sjokoladekulene bør oppbevares i kjøleskapet og har kan da ha en holdbarhet på 2-4 uker. Lykke til 😊