Ostekake i glass med mango og kokos
Denne lette ostekaken i glass byr på tropiske smaker av mango, lime og kokos. Ved å lage porsjoner i glass får du akkurat den dessertmengden du trenger. Server ostekake i glass som en søt avslutning eller lag en porsjon neste gang du får lyst på noe godt om kvelden.
Ingredienser
Bunn
Ostemasse
Produkter i oppskriften
Slik gjør du
1. Finhakk nøttene og ha de i en stekepanne sammen med havren. Stek det lett med Vita hjertego’ flytende og honning til det har fått en gyllen farge.
2. Bland sammen lett kremost og honning i en skål. Vask limen godt før du finriver skallet og presser ut saften. Rør inn i kremen og pisk det luftig.
3. Finn frem 4 små glass og fordel først havre- og nøtteblandingen i glassene, så fyller du på med kremostblanding.
4. Skrell mangoen og mos kjøttet med stavmikser eller blender og fordel i glassene.
5. Topp med revet kokos og gjerne et par skiver av mango.
Kommentarer