Disse sjokoladekulene med havregryn er søte og små fristelser som er lette å lage, og som inneholder mer havre og mindre sukker enn de tradisjonelle sjokoladekulene. De egner seg både som en liten gave til gode venner, eller som snacks når du har lyst på noe søtt og godt. Oppskriften gir cirka 15 sjokoladekuler.

Kommentarer

  • johann

    Er det ikke mye sukker i kokosmasse ?

    • mekhi.brekke

      Hei Aud! Kokosmasse består av ren, tørket kokos, som ikke er tilsatt sukker utover det sukkerinnholdet som naturlig finnes i kokosnøtten. Dette varierer litt, men generelt vil det være cirka 6 gram naturlig sukker i 100 gram kokosmasse. Lykke til! 🙂

  • maggie

    Hvor lenge er de holdbare?

    • shyanne

      Hei Amalie! Disse er holdbare 1-2 uker i kjøleskap. De kan også fryses. Lykke til med bakingen! 🙂