Dette er et saftig brød som er enkelt å røre sammen og krever hverken heving eller elting. Brødet er laget med grovt mel, havremel og mager kesam, og er derfor ekstra rikt på proteiner og fiber. Proteinbrødet holder seg saftig lenge og egner seg derfor ekstra godt til matpakken. En porsjon gir ett proteinbrød.

Kommentarer

  • damon.hessel

    Totalt miss, hevet seg ikke og var compakt og virket ikke ordentlig stekt. Fulgte oppskriften,
    Hva gikk galt?

    • juana

      Hei Anne, og takk for tilbakemelding! Vanskelig å si hva som kan ha gått galt når du har fulgt oppskriften. Men det kan hende at ovnen din krever litt lenger steketid enn det som står her, noe som kan variere litt fra ovn til ovn. Det kan også hende at ts med natron og/eller bakepulver var litt små, eller at deigen fikk litt kort elte- eller hviletid før du satte brødet i ovnen. Prøv deg gjerne litt frem med små justeringer, og sjekk om brødet er ferdig med en pinne før du tar det ut. Håper det blir bedre neste gang, om du skulle driste deg til et nytt forsøk 🙂

  • johnathan.hoeger

    Kjempe godt brød! Kan dere legge ut næringsinnholdet? 😊

    • howard

      Hei Sandra, du finner alle verdiene for ingrediensene i matvaretabellen.no 🙂

  • jamaal.hodkiewicz

    Fikk du svar på karbo?

    • demetris.runolfsson

      Hei Karin, regnet ut kh per brød og fikk da 222 g. Om du deler brødet opp i 20 skiver, får du rundt 11 g per brødskive. Ha en fin dag videre 🙂

  • kaleb

    Går det an å bruke glutenfritt mel istedenfor hvetemel? Og evt hvilket?

    • tillman

      Hei Karen Therese! Her kan man bruke glutenfritt mel, f.eks fra Toro eller Møllerens 🙂

  • pascale_kuhlman

    Hvor mye karb PR 100 g tror du dett brødet har ?

    • efrain

      Hei Kjersti, regnet ut karbohydrater for brødet i sin helhet i stedet, og kom da frem til 222 g. Hvis du da deler brødet opp i 20 brødskiver, så har du rundt 11 kh per skive. Håper det var til hjelp 🙂