Rødbet- og fetasalat
Enkel
15 min
Denne rødbet- og fetasalaten med en frisk og syrlig dressing egner seg for eksempel godt til laks. Den søtlige og friske rødbeten er en fin smakskontrast til fetaosten. .
Ingredienser
4 porsjon
Salat:
500 gram ferdigkokte rødbeter
150 gram hel fetaost
3 ss finhakket bladpersille
Dressing
Produkter i oppskriften
Vita hjertego' Optimal olje
Vita hjertego’ Optimal er en ideell blanding av blanding av raps-, solsikke- og olivenolje. Rapso… Les mer
Slik gjør du
1. Del de ferdigkokte rødbetene i små biter på 1 x 1 centimeter. Ferdig kokte rødbeter fås kjøpt i de fleste butikker med litt godt utvalg.
Tips!
Om du ønsker å bruke ukokte rødbeter må de kokes i en kjele med vann på middels varme i cirka 45 minutter, til de er møre. Fjern skinnet før du deler dem i små biter på 1 x 1 centimeter.
3. Del fetaosten i små biter på 1 x 1 centimeter og finhakk bladpersillen.
4. Ha rødbeter og fetaost i en bolle og tilsett finhakket bladpersille.
Kommentarer