Klar spinatsuppe med tortellini
Enkel
30 min
Spinaten i denne suppen sørger ikke bare for god smak, den gir deg også både vitamin A (betakaroten), B-vitaminet folat, vitamin C, vitamin K og kalium. Tortellinien bidrar med ytterligere god smak og sørger for at suppen metter godt.
Ingredienser
4 porsjon
1 stk gul løk
2 fedd hvitløk
3 stk gulrøtter
7.5 dl grønnsaksbuljong eller kraft
100 gram spinat
250 gram fylt tortellini, for eksempel med spinat og ricotta
2 ss finhakket frisk persille (kan sløyfes)
Produkter i oppskriften
Vita hjertego' Optimal olje
Vita hjertego’ Optimal er en ideell blanding av blanding av raps-, solsikke- og olivenolje. Rapso… Les mer
Slik gjør du
1. Finhakk løk og hvitløk. Del gulroten i tynne skiver.
2. Varm opp en kjele på middels sterk varme med Vita hjertego’ Optimal. Stek løk, hvitløk og gulrot til løken er myk, men ikke brunet.
3. Tilsett grønnsaksbuljong og kok opp. La det småkoke i 10 minutter.
4. Ha i spinat og tortellini og la suppen småkoke i 3 minutter til.
5. Dryss over litt finhakket persille til slutt.
Kommentarer