Vil du ha varm havregrøt i en fei, kan du enkelt tilberede grøten i mikrobølgeovnen. Da minimerer du også oppvasken. Du kan med fordel spise havregrøt hver dag. Havre er en kilde til betaglukan, en type kostfiber som har vist seg å bidra til å opprettholde normale kolesterolverdier. Du kan variere denne grøten ved å bruke andre typer av bær eller frukt, for eksempel persimon, appelsin, fiken, pære eller banan.

Kommentarer

  • mallory

    Jeg fulgte oppskriften til punkt og prikke med den kokte over totalt andre runde😢

    • tatyana.koch

      Hei Gudmund! Det var leit å høre at grøten ikke ble vellykket. Kanskje din mikrobølgeovn er så kraftig på full effekt at du må korte ned tiden? Istedenfor 1-2 minutter kan du prøve i et halvt minutt x 2, og se hvordan det går. Lykke til hvis du prøver igjen! 🙂

      • johnathan.pacocha

        Hei! Jeg har spist microkokt grøt i mange år til frokost. Vann i stedet for melk, melkeallergiker. Bruker nest laveste styrke, samt ca 3 min koketid. Ikke røring underveis. Funker bra! Kokte over jeg også, til å begynne med.

        • scot

          Hei Marit Henny! Takk for tipset! Microbølgeovner er litt forskjellige, så godt å høre at du har funnet en koketid som fungerer bra og at grøten smaker! 🙂

    • tyra_ratke

      Du må stå det og kontrollere det snu ned varmen.

  • annabelle_oconnell

    Kan man bruke ovn istedet

  • karolann

    Veldedig bra og enkel oppskrift

    • roxanne_sporer

      Takk for hyggelig tilbakemelding, Lydia 😊

      • david

        Kjempegod havregrøt😃

        • madilyn

          Så hyggelig at den falt i smak, Alessandra! 🙂

  • tom_lakin

    Skal dette være en spøk eller? dette ble ikke havregrøt men havresuppe

    • arch_fritsch

      Det var leit å høre, William! Jeg har justert ned mengden melk i oppskriften med 0,5 dl, det skal være riktigere. Takk for at du gjorde oss oppmerksomme på dette.

    • ollie.sawayn

      Ver litt grein a

      • keegan.langosh

        William

        • tre

          😂😂😂😂