Grove pannekaker med havregryn
Sammalt hvete og havregryn gjør at disse pannekakene metter godt. Like gode til middag som når du vil ha en ekstra god frokost. Server for eksempel med rørte blåbær og vaniljekesam. Oppskriften gir ca. 12 pannekaker.
Ingredienser
Produkter i oppskriften
Slik gjør du
1. Bland alt det tørre: havre, mel og salt, i en bolle.
2. Tilsett halvparten av melken og rør godt til du har en klumpfri røre.
3. Tilsett resten av melken mens du rører.
4. Ha i eggene og flytende Vita hjertego’ og rør godt.
5. Dekk bollen med et kjøkkenhåndkle og la den svelle på kjøkkenbenken i ca. 20 minutter. Dette gir bedre smak på røren.
6. Varm opp stekepannen til middels – høy (f.eks. 7 av 10) og ha litt Vita hjertego’ Flytende i stekepannen. La det smelte og fordel det rundt i pannen før du har i første øse med røre.
7. Stek pannekaken gyllen på begge sider, og fortsett på samme måte med resten av røren.
8. Server pannekakene med for eksempel mager vaniljekesam og rørte blåbær eller syltetøy.
Kommentarer