Glutenfrie proteinrundstykker
Enkel
40 min
25 minutter er alt du trenger for å få disse supersaftige og proteinrike rundstykkene på bordet. Fiberrike havregryn sørger for at rundstykkene metter godt. Rundstykkene kan fryses ned og passer godt både til frokost, i matpakken og til kvelds. Oppskriften gir 6 rundstykker.
Ingredienser
1 porsjon
250 gram mager kesam
250 gram glutenfrie havregryn
2 stk egg
0.5 ts salt
2 ts bakepulver
Produkter i oppskriften
Vita hjertego' Optimal olje
Vita hjertego’ Optimal er en ideell blanding av blanding av raps-, solsikke- og olivenolje. Rapso… Les mer
Hvordan lage disse melkefrie? Hva kan man bruke i stede for kesam?
Hei Lillian! Du kan erstatte kesam med 2,5 dl kokos-, havre-, ris- eller mandelmelk. Lykke til! 😊