Enkel oppskrift på luftige bananpannekaker med havre og egg. I denne oppskriften har vi stivpisket eggehvitene slik at pannekakene blir ekstra luftige, men om du har dårlig tid kan du sløyfe dette steget. En super oppskrift når du vil ha noe sunt og godt til frokost. Forresten: Visste du at en banan inneholder nesten 40% av anbefalt inntak for vitamin B6. Dette vitaminet er spesielt viktig for omsetningen av protein i kroppen.

Kommentarer

  • ella

    Bruk godt modne bananer de gir best smak

    • flavie

      Ja, det har du helt rett i, Magnar! Takk for tipset, og lykke til med bakingen 🙂

  • haskell_murazik

    De pannekakene var kjempegode 100/10

    • gilberto

      Koselig å høre at de faller i smak, Henny! Lykke til med baksten, og takk for tilbakemeldingen 🙂

  • isaac_swaniawski

    Kjempe gode! Men hvor mye kalorier tror du det er i en porsjon?☺️

    • joshuah.abernathy

      Hei Amalie! Vår ernæringsekspert skriver: Denne oppskriften er til 2 porsjoner og gir rett under 1000 kcal. Lykke til! 😊

      • marianne_walker

        1000 kcal per 100 g? Høres ekstremt mye ut 😅

        • aurelio_goodwin

          Hei Ragnhild! Det hun skriver at at hele oppskriften på 2 porsjoner gir rett under under 1000 kcal. Mesteparten av kaloriene kommer fra Vita Hjertego’ Flytende (360 kcal) og havregryn (300 kcal). Håper det var oppklarende. Lykke til! 🙂

  • mortimer_kulas

    Passe gode😃😃😃

    • breanna

      Godt å høre at pannekakene falt i smak, Olav! Takk skal du ha, og lykke til med matlagingen 🙂

  • tanner.oconnell

    Halle! Drit gode!❤️❤️❤️❤️hilsen en Furry!🌿🐾🫶

    • gardner

      Så koselig å høre, Victoria! God bakelyst til deg 😊

      • rosalind.mohr

        Jeg elsket de pannekakene

        • graciela

          Flott å høre at de faller i smak, Sophia! 😊

  • brenna_mohr

    Gjorde først klar alle ingrediensene, da jeg visste jeg vanligvis har alt av dette. Ble sjokkert da jeg faktisk ikke hadde havregryn i skapet, men hadde express havregrøt med vaniljesmak og rosiner som jeg brukte i stedet. Funket fint og ble litt vaniljesmak på pannekakene😍 Prøver med vanlig havregryn neste gang. De ble kjempegode, takk for fin oppskrift👍🏻

    • tianna_haag

      Så bra at du fant din egen vri på denne oppskriften, Maria! Tusen takk for at du deler, og lykke til med de neste pannekakene 🙂

  • lisa_dickinson

    Måtte tilsette litt mel i røra fordi lappene ble ikke faste, når jeg skulle snu de så ble de ødelagt .

    • lily_lebsack

      Det var leit å høre at de ble ødelagt, Dorit! Men godt å høre at du fant en løsning. Kos deg med bananpannekakene, håper det smaker! 🙂

  • warren.russel

    Gode
    Eg skal lage snart

    • johathan

      Håper pannekakene ble vellykkede, Sienna! God fredag videre til deg 🙂

  • travon

    Veldig gode🍌🥞😋

    • tatum_ebert

      Godt å høre at pannekakene faller i smak hos deg, Nina! Takk for tilbakemeldingen og god mandag videre til deg! 😊

  • edgardo

    Godt🍌🥞

    • tatyana

      Takk for hyggelig tilbakemelding, og kos deg med pannekakene! 😊

  • izaiah_torp

    Disse er så gode! Men vet dere ca hvor mye kalorier en enkel porsjon inneholder ca?

    • adelbert

      Hei Mona! Så hyggelig at du liker pannekakene! Jeg skal spørre vår ernæringsekspert om kaloriene i denne, og komme tilbake til deg med svaret så fort som mulig. Ha en fin torsdag videre 😊

      • alaina

        Ønsker prøve disse hva er kval per bannanpannekake ?😊

        • reilly

          Hei Janne! Håper du finner svar på spørsmålet ditt når du leser hva ernæringseksperten vår skriver. Lykke til! 😊

      • ashly

        Hei igjen. Vår ernæringsekspert skriver: Denne oppskriften er til 2 porsjoner (2 bananer og 2 egg) og beregnet med o,5 % lettmelk. Den gir rett under 1000 kcal, og det tilsvarer en stor lunsj. Mesteparten av energien kommer fra fett, men hovedsakelig umettet fett. Totalt var det 50 g fett i retten. Det er margarin, egg og havregryn som tilfører umettet fett. Det er 33 g protein, 97 g karbohydrat og 12 g fiber. Det er også fint å vite at retten bidrar med 320 mg kalsium (fra melk) og 6 mg jern (fra havregryn og egg). Lykke til! 😊

  • jace.ankunding

    For enkelthetens skyld, så kan man bare blande eggene rett oppi røren. De blir luftige allikevel.

    • ruby_rohan

      Takk for godt tips, det skal vi prøve en dag. Good sommer videre til deg! 😊

  • jessica_adams

    Hei! Når jeg steker pannekakene, skal de bli hullete når jeg snur de?

    • mossie.smith

      Ja, det stemmer, Vilde! Lykke til med stekingen! 🙂

  • monroe

    Lappene synker sammen etter steking, hva gjør jeg galt?
    De er luftige og høy, helt til jeg har de over på rist eller tallerken, da blir de helt flate

    • destany

      Hei Henriette! Ja, lapper synker litt sammen etter steking, så her tror jeg ikke du gjør noe galt. Håper de faller i smak likevel! 🙂

  • soledad

    Skal det smør i røren eller bare på stekepanna?

    • esther

      Hei Malin! Vita hjertego’ Flytende skal du bare ha i pannen, ikke i røren. Lykke til! 🙂

  • elaina

    Er disse gode for å miste fett på magen?

    • katharina

      Hei Simon! Dette er først og fremst en super oppskrift når du vil ha noe sunt og godt til frokost. Lykke til! 🙂

  • annie

    Flott oppskrift. Jeg brukte blender til røren. Ble nydelige pannekaker.

    • geo_schumm

      Hei Trine! Så hyggelig å høre at pannekakene falt i smak. Og takk for tipset om å bruke blender, det skal vi prøve neste gang. Lykke til med pannekakestekingen! 🙂

  • paolo.borer

    Skal den svelle før den stekes?

    • hannah

      Hei Andrea! Nei, disse skal ikke svelle før steking. Lykke til! 🙂

  • jaycee.hand

    Hvor mange pannekaker er det i en porsjon?

    • polly_dicki

      Hei! Det kommer litt an på hvor store du lager dem, men en porsjon tilsvarer 3-4 små pannekaker, på størrelse med lapper. Lykke til! 🙂

  • krista_kshlerin

    Disse var kjempegode🤩 Veldig fin oppskrift, falt o smak hos familien 🙂

    • dena.adams

      Hei Alexandra! Så hyggelig å høre at pannekakene falt i smak! Lykke til med matlagingen! 🙂

    • guillermo.weber

      Ja

  • melba

    Super gode pannekaker, super gode på en sommer dag med litt smudie eller milkshake,
    Syntest at de ble veldig fluffy

    • jeramie

      Hei Thea Loise! Alltid gøy å få sånne gode tilbakemeldinger, takk skal du ha! Hyggelig at pannekakene falt i smak hos deg, og lykke til i sommer! 🙂

  • magali

    Den holdt seg ikke sammen siden det bare var havregryn i den så jeg måtte putte i andre ingredienser 🙁

    • felipa

      Hei Ylva! Det var leit å høre at røren ikke holdt sammen. Fulgte du oppskriften, og hadde du i bananer og egg også? Lykke til hvis du prøver igjen! 🙂

  • iliana.lind

    Er det vanskelig og lage eller?

    • linwood

      Hei Pernille Amalie! Nei, disse er ikke vanskelige å lage. Stivpiskede eggehviter krever litt visping for å få dem stive, men ellers er oppskriften enkel, lykke til! 🙂

  • coralie.koss

    det er bra . det er gott

    • hanna.huels

      Så hyggelig at pannekakene falt i smak, Ragnhild 🤩

  • bret

    Dette her er noe drit

    • mervin

      Hei Sanna! Det var synd å høre. Er det noe rundt oppskriften vi kan forsøke å hjelpe med?

  • rossie

    Pannekakene ville ikke slippe pannen når jeg skulle snu dem…. Jeg har oppi smør i panna, noen tips?

    • fay_kertzmann

      Hei Hedvig, det kan ha ha med valg av stekepanne å gjøre, for eksempel. Jernpanne kan være litt vrien med pannekakerøre, mens en panne i aluminium, stål eller teflon slipper lettere. Prøv deg også frem med temperaturen. Godt mulig at din koketopp vil trenge litt lavere varme enn middels. Lykke til 🙂

      • janis_mcclure

        Ta smør i røra

        • andrew

          Takk for innspillet – det er et veldig godt tips 😊