Bakt søtpotet med kalkunfyll
Bakt søtpotet med kalkun, hjertesalat og grapefruktmajones, toppet med vårløk og reddiker er en sikker fulltreffer. Sødmen fra søtpoteten passer utmerket med kalkunkjøttet og den friske grapefruktmajonesen. Supert som enkel kosemiddag for to, eller flere.
Ingredienser
Produkter i oppskriften
Slik gjør du
1. Varm opp en stekeovn til 200 grader.
2. Stikk flere hull i søtpotetene med en gaffel og sett de i en ildfast form.
3. Sett formen inn i ovnen og bak søtpotetene til de er møre. Dette avhenger av størrelse, men tar fra 1-2 timer. Stikk en gaffel i søtpotetene for å sjekke om de er møre. Snitt søtpotetene på langs og la de avkjøles i 5 minutter før servering.
4. Bland sammen Vita hjertego’ Lettmajones og saften fra grapefrukten i en liten skål.
5. Kutt hjertesalat, reddiker og vårløk i strimler.
6. Fyll søtpoteten med grønnsakene og kalkunrestene, og topp med grapefruktmajones.
Kommentarer