Alt-i-en-panne med teriyakilaks og villris
Denne enkle alt-i-en-pannen inneholder sunt fett, fisk, fullkorn, grønnsaker, og massevis av god smak fra den japanske teriyakisausen. I tillegg etterlater fremgangsmåten minimalt med oppvask. En perfekt hverdagsrett med andre ord!
Ingredienser
Produkter i oppskriften
Slik gjør du
1. Fjern frøene i chilien og finhakk den og hvitløksfeddene.
2. Varm opp flytende Vita hjertego’ i en stor gryte på middels høy varme.
3. Fres hvitløk og chili forsiktig under omrøring i 2 minutter. Unngå at hvitløken blir brent, da smaker den bittert.
4. Tilsett ris og grønnsakskraft, og la det småkoke under lokk i 20 minutter.
5. Tilsett spinat og rør om til den har falt sammen.
6. Skjær bort endene på aspargesbønnene og del dem i 2 eller 3 biter. Rør bønnene inn i risen.
7. Del laksefileten i porsjonsstykker og legg på toppen av risen. Fordel teriyakisaus over laks og ris. Sett på lokk igjen og la alt trekke til laksen er ferdig. Dette tar rundt 10 til 15 minutter.
8. Finsnitt vårløken og dryss over retten før servering.
Kommentarer