Scones med bringebær
Enkel
45 min
Varme, grove bringebærscones gir garantert en god start på dagen! Deigen røres enkelt sammen, trenger ikke heving og stekes mens du dekker frokostbordet. Scones smaker aller best når de er nystekte, gjerne med godt syltetøy eller brunost.
Ingredienser
1 porsjon
6 dl hvetemel
2 dl sammalt hvete fin
1 ts salt
1 ss bakepulver
5 dl kulturmelk
3 ss honning
5 ss Soft Flora Original
3 dl frosne bringebær
Produkter i oppskriften
Soft Flora Original
Soft Flora er laget av rapsolje som gir mild og god smak, og smøremykhet rett fra kjøleskapet. De… Les mer
Slik gjør du
1. Bland alt det tørre. Smelt Soft Flora og hell det i melblandingen sammen med melken. Rør til deigen er jevn, men ikke seig. Tilsett mer mel om deigen er for klissete.
2. Kna inn frosne bringebær. Trykk deigen utover på et bakebrett til den er 3-4 cm tykk. Lag en stor eller flere små runde kaker og marker stykker med en kniv.
3. Stekes på 200 grader midt i ovnen i ca. 30 minutter, til den er gjennomstekt og gyllen på toppen. God frokost!
Kommentarer