Yoghurtbrød er superraske å lage, og de passer perfekt i matboksen. De krever hverken elting eller heving, så om en drøy halvtime kan du ha 10 rykende ferske og saftige yoghurtbrød klare på frokostbordet.

Kommentarer

  • shannon

    Kan man bruke kefir i stedet for youghurt?

    • gregorio

      Vi har ikke forsøkt med kefir i oppskriften men ser ikke noen grunn til at ikke det burde fungere godt. Her er det bare å prøve seg litt frem. Lykke til med bakingen 😊

  • randi

    Kan de fryses?

    • aliza.mertz

      Ja, det kan de! La brødene tine forsiktig i kjøleskapet eller varm kjapt opp i brødristeren dersom du har dårlig tid.

  • edgardo.carter

    Så spennende oppskrift! Må prøves med er det mulig å evt lage deigen kvelden før å oppbevare den i kjøleskapet?

    • cecilia

      Det har vi ikke testet, men det brude gå helt fint.

  • rene

    Hei. Hvordan er disse å fryse?

    • nella

      Det burde gå helt fint.

  • rowland

    Kan jeg bruke lett Kulturmelk mon tro?

    • kyle

      Det er et spennende innspill 🤩Vi har ikke forsøkt kulturmelk i oppskriften men ser ikke noen grunn til at ikke det burde fungere godt. Her er det bare å prøve seg litt frem. Lykke til med bakingen 😊

  • cleora

    Kan man gjøre dem grovere?

    • zander_dietrich

      Vi har ikke testet det selv men kan ikke se noen grunn til at du ikke kan bytte ut fin sammalt hvete med grovere mel. Lykke til med bakingen 😊

  • greg

    Denne skal jeg prøve.

    • elisa

      Så gøy at du vil prøve oppskriften! Håper brødene faller i smak😊