Nydelige rabarbramuffins
Enkel
40 min
Disse saftige muffinsene er fylt med havregryn og sesongens rabarbra. Havregrynene sørger for at muffinsene metter godt, og den friske og syrlige smaken av rabarbra gir en deilig smak av sommer. Muffinsene passer like godt til kakebordet som til matpakken. Oppskriften gir ca. 12 muffins.
Ingredienser
1 porsjon
200 g Soft Flora Steke og Bake
50 g rabarbra + 1 ss sukker
3 dl siktet hvetemel
2 dl havregryn
1.5 dl sukker
1.5 ts bakepulver
1 ts vaniljesukker
4 stk egg
1 dl melk
Produkter i oppskriften
Soft Flora Steke og Bake
Soft Flora Steke & Bake er som navnet sier, godt egnet til både steking og baking. Den egner seg … Les mer
Det står ikke i oppskriften at man skal ha sukker i røren
Hvor skal du ellers ha den da?
En skal sikkert kanskje hea sukker i eggene eller i rabarbraen.
Beklager, her har sukkeret rett og slett falt ut av fremgangsmåten. Dette er rettet opp i nå. Takk for at dere er så oppmerksomme! 🙂
Noe er galt med denne oppskriften. Blir ‘suppe’ av deigen.