Ny vri på pinnebrød – kanelsnurrer på bål
Enkel
15 min
Ingenting er som å avslutte en lang tur rundt bålet og grille pinnebrød. Enda bedre blir det når du lager kanelsnurrer på pinne. Lag deigen klar på forhånd og ha den med i tursekken sammen med en boks Soft Flora, kanel og sukker, så kan alle lage sine egne kanelsnurrer. Smaker nydelig med en varm kopp kakao eller kaffe til. Oppskriften gir cirka 10 pinnebrød.
Ingredienser
1 porsjon
5 dl sammalt hvetemel, finmalt
2 ts bakepulver
2 ss sukker
0.5 ts salt
100 gram Soft Flora Steke og Bake
1.5 dl vann
Til grillingen
Produkter i oppskriften
Soft Flora Original
Soft Flora er laget av rapsolje som gir mild og god smak, og smøremykhet rett fra kjøleskapet. De… Les mer
Soft Flora Steke og Bake
Soft Flora Steke & Bake er som navnet sier, godt egnet til både steking og baking. Den egner seg … Les mer
Kommentarer