Pannebrød med havre er det perfekte matpakkebrødet for deg som trenger å lage brød i en fei. Med havremel får du et brød som også metter godt i små og store mager. Havremel kan lages ved å kjøre vanlig havregryn fint i blenderen. En porsjon gir ca. 6 pannebrød.

Kommentarer

  • landen

    Har nettopp bakt pannebrød, og er SUPERFORNØYD! Dette er første gang jeg har laget disse, og det blir definitivt ikke siste! Måtte jo prøvesmake, og de er nyyydelige med godt smør og appelsinmarmelade på. Skal prøve dem som tilbehør til gryter og supper i tillegg til «bare» å nyte dem til frokost.

    • nels_olson

      Så hyggelig å høre at du er fornøyd med pannebrødene, Mona! Håper du fremdeles baker pannebrødene og spiser de til forskjellige måltider som du nevner. Takk for at du deler 🤩

  • triston.nitzsche

    Fy så osmakliga bröd, vem kan tycka om något så torrt och smaklöst, smak och konsistens till och med värre än kneipp!!

  • percival

    Hvor lenge stekes de ca? Se stekes de på hver side?

    • corine

      Lurer på det samme.

    • viola_wolf

      Hei Cecilie! De stekes et par minutter på hver side. Følg gjerne med og pass på at de ikke brenner seg. Håper det smaker 🙂

  • kaelyn

    Bør det være Teflonpanne, eller jernpanne? Hva gir best resultat?

    • alessia_langosh

      Beklager sent svar, Halvard!
      Vi har ikke testet om det vil gi veldig forskjellig resultat ved bruk av den ene eller andre typen stekepanne. Det er litt opp til hver enkelt hva man foretrekker og hva man har tilgjengelig.
      God bakelyst 😊

  • jackeline.nienow

    Hei, disse ser gode ut, men hva er kcal innholdet pr skive?

    • kattie.hayes

      Totalt energi-innhold i hele oppskriften er 1124 kcal (om du bruker skummet melk). Hvis du deler deigen inn i 6 skiver blir næringsinnholdet ~187 kcal per skive.

  • bonita_hilll

    hvor tykke skal de være?

    • jamaal_gottlieb

      Hei Gunn! De blir ca. 0,5 cm tykke. God bakelyst!

      • amber.brakus

        Hvor varm skal stekepannen være?

        • layla.prohaska

          Hei Anne-Marte! Stekepannen skal være på middels sterk varme 🙂

  • jordan_sipes

    Hvor store kjevles disse?

    • dorothea_borer

      Hei Marianne. De kan kjevles ut til ca. 16-17cm i diameter, men her kan man velge å lage stor eller små pannebrød 🙂 God helg!

  • madison.krajcik

    Ønsker oppskrift av pannebrød uten gluten

    • brenda.carter

      ja

    • uriel

      Hei Helen! Vi tenker at disse kan bakes med glutenfritt mel, selv om vi ikke har prøvd det. Det burde la seg gjøre 🙂 Hvis du prøver deg frem – gi oss gjerne en tilbakemelding på hvordan de ble. Lykke til med bakingen.

  • bernadine_von

    Kan vel stekes på takke og disse?

    • alphonso.spencer

      Det går helt fint:)