Melkefri mandelgrøt
Enkel
10 min
Grøt kokt på mandelmel og mandelmelk smaker nydelig og metter godt. Mandlegrøt er enkelt å lage og kan spises på samme måte som vanlig grøt. Vi synes den smaker herlig med hakkede mandler og friske blåbær. Denne oppskriften er uten melk og gluten og passer derfor fint for deg som har allergier.
Ingredienser
1 porsjon
Produkter i oppskriften
Soft Flora Spesial
Soft Flora Spesial er uten både soya og melk. Den er beregnet for deg som har intoleranse eller e… Les mer
Slik gjør du
1. Smelt Soft Flora Spesial i en liten gryte, hell i mandelmelken.
2. Dryss mandelmel i gryten, mens du rører jevnt.
3. La grøten småkoke i cirka 5 minutter, mens du rører jevnlig. Om grøten blir for tykk er det bare å spe på med mer mandelmelk.
4. Server mandelgrøten med hakkede mandler, friske bær og et dryss kanel.
Kommentarer