Saftige grove eplemuffins med havremel
Enkel
50 min
Søte, saftige og sunne – deilige eplemuffins med havre og kanel passer like godt til frokostkaffen som i matboksen til minstemann!
Ingredienser
1 porsjon
2 stk røde epler
2 stk modne bananer
2 stk egg
100 gram Soft Flora Original
1.5 dl havremel
1.5 ts bakepulver
1.5 ts kanel
Produkter i oppskriften
Soft Flora Original
Soft Flora er laget av rapsolje som gir mild og god smak, og smøremykhet rett fra kjøleskapet. De… Les mer
Slik gjør du
1. Pisk eggene godt sammen. Mos bananen og bland det forsiktig med egget. Rør så inn smeltet Soft Flora. Bland havremel, bakepulver og kanel og vend det inn i det våte.
2. Skrell eplene og del i små terninger, og vend det inn i røren til slutt.
3. Fordel i muffinsformer og stek på 200 grader midt i ovnen i ca. 30 min.
Tips!
Havremel kan du lage selv ved å kjøre havregryn fint i blender eller med stavmikser.
Er det dumt å ikke ha i smør? Glemte det en dag her, og syntes nesten de smakte bedre? Og sunnere! NAM
Hei, så bra de falt i smak, til tross for en glemt ingrediens. Her må det ha vært en god kokk i sving 👏🏼 Når det er sagt, er margarinen med på å gjøre baksten saftigere. Heldigvis er det ikke så usunt heller når nær halvparten av innholdet er rapsolje, som inneholder rikelig med omega 3 og omega 6 🤗