Har du havregrøt til overs, lønner det seg å ta vare på den. Den kan nemlig bli til disse saftige og grove frokostmuffinsene! Fyll muffinsene med det du liker best av tørket frukt eller nøtter. Oppskriften gir cirka 16 muffins.

Kommentarer

  • bessie.weissnat

    Jeg bytta ut rosinene med mørk sjokolade og litt kokos. Det ble supergodt! 🤩

    • alfonso

      Hei Trine! Takk for tips! Det skal vi prøve 😊

  • cristal_wehner

    Hei. Går det Ann å fryse muffens og lage de dagen før

    • jean.graham

      Hei Merethe, muffins går helt fint an å fryse ned 🙂

  • xander

    Er det riktig at det skal være 1 spiseskje med bakepulver? Må være trykkfeil ?

    • kaley.nikolaus

      Hei Anne! Det stemmer at det skal være 1 spiseskje, ja. Det høres kanskje mye ut, men 1 spiseskje tilsvarer 3 teskjeer, og det trengs på denne mengden mel og havregrøt 🙂