Har du havregrøt til overs, lønner det seg å ta vare på den. Den kan nemlig bli til disse saftige og grove frokostmuffinsene! Fyll muffinsene med det du liker best av tørket frukt eller nøtter. Oppskriften gir cirka 16 muffins.

Kommentarer

  • jovany

    Kan man sløyfe rosinene uten å erstatte de med noe?

    • kamren

      Hei Marianne! Ja, du kan erstatte rosinene med det du liker best av tørket frukt eller nøtter. Eller kanskje vil du prøve sjokolade og kokos som en annen anbefalte i en kommentar på denne oppskriften. Lykke til! 🙂

      • brandyn.altenwerth

        Jeg lurer også på det marianne spurte om, men som det ikke ble svart på: kan man droppe rosinene uten å erstatte det med noe annet? Altså ingen tørka frukt,nøtter etc.

        • emily

          Hei Susanne! Takk for at du gjorde meg oppmerksom på manglende svar på spørsmålet. Beklager det, og, ja, du kan gjerne lage muffinsene uten å tilsette verken frukt, nøtter eller lignende. Lykke til! 🙂

  • braden

    Jeg bytta ut rosinene med mørk sjokolade og litt kokos. Det ble supergodt! 🤩

    • earnestine_oreilly

      Hei Trine! Takk for tips! Det skal vi prøve 😊

  • dean

    Hei. Går det Ann å fryse muffens og lage de dagen før

    • bernardo

      Hei Merethe, muffins går helt fint an å fryse ned 🙂

  • darrin_baumbach

    Er det riktig at det skal være 1 spiseskje med bakepulver? Må være trykkfeil ?

    • rosario_hickle

      Hei Anne! Det stemmer at det skal være 1 spiseskje, ja. Det høres kanskje mye ut, men 1 spiseskje tilsvarer 3 teskjeer, og det trengs på denne mengden mel og havregrøt 🙂