Har du bananer som begynner å bli brune i skallet? Da har du en perfekt anledning til å lage deilig bananbrød. Godt modne bananer gir nemlig sødme og saftighet til baksten. Bananbrød finnes i utallige versjoner. Denne varianten er laget av glutenfritt mel, og er i tillegg helt fritt for melkeprodukter. I oppskriften har vi brukt en brødform på 2 liter.

Kommentarer

  • ellen.senger

    Jeg har klart å bestille 10 kg. Bananer istedet for 10 stk, og trenger definitivt bakeoppskrifter 😂😂 Kan dette brødet fryses?

    • hortense

      Oi! Da har du bananer en stund 🍌Heldigvis kan bananbrødet fryses. Det kan også bananene. Del dem opp i mindre biter og bruk i smoothies, bananpannekaker og bananbrød etterhvert. Lykke til 😊

  • maggie

    Veldig fin oppskrift på bananbrød, liker at den er uten tilsatt sukker og basert på havre, det gjør den til et smart valg på hverdager. Jeg brukte vanlig melk og en blanding av smør og matolje i stedet for soft fordi det var det jeg hadde tilgjengelig. Byttet ut noe av nøttene med 1/4 plate hakket mørk sjokolade. Veldig godt!

    • vince

      Hei Eli-Anne, og takk for god tilbakemelding og supert tips! Sjokolade her må jo bare bli nydelig 😋 Med høyt kakaoinnhold beholder du også sunnheten i bananbrødet. Perfekt kos i hverdagen!

  • colby_moore

    Hei, kan man erstatte eggene med bakepulver i denne oppskriften?

    • albertha

      Hei Martine!
      Egg er bindemiddel og kan ikke erstattes med bakepulver. Dersom du ønsker å bytte ut egg, så kan man jo prøve yoghurt naturell som erstatning, men dette har vi ikke prøvd selv enda, så kan ikke garantere for at dette vil fungere.