Har du modne bananer og peanøttsmør kan du fint lage muffins uten både egg og melk. Bananen binder kakerøren sammen og gjør muffinsene saftige, mens peanøttsmøret bidrar med proteiner og en god og fyldig smak. Bruker du vegansk sjokolade er denne oppskriften også egnet for veganere. 1 porsjon er nok til 12 bananmuffins.

Kommentarer

  • dorthy

    Mine hevet dårlig! Hva kan jeg ha gjort galt? Føler jeg rørte inn alt veldig forsiktig 🤔

    • nigel

      Hei Christine! Nå man bruker banan i røra så blir de saftige men også litt kompakte, så de hever ikke veldig mye under steking. Håper du ble fornøyd med smaken! 🙂

  • mariano

    Veldig gode!
    Var redd for at de skulle bli kompakte da røren var veldig tykk, men det ble de ikke. Myke og gode, og akkurat søte nok fremdeles som de føles sunne!
    Måtte steke dem i 25 minutter. Kommer definitivt til å lage igjen!

    • mckenna.crooks

      Hei Anne Marie! Så hyggelig å høre. Dette blir raskt en favoritt!