Enkel oppskrift på luftige bananpannekaker med havre og egg. I denne oppskriften har vi stivpisket eggehvitene slik at pannekakene blir ekstra luftige, men om du har dårlig tid kan du sløyfe dette steget. En super oppskrift når du vil ha noe sunt og godt til frokost. Forresten: Visste du at en banan inneholder nesten 40% av anbefalt inntak for vitamin B6. Dette vitaminet er spesielt viktig for omsetningen av protein i kroppen.

Kommentarer

  • imogene.fahey

    Er det vanskelig og lage eller?

    • jacques

      Hei Pernille Amalie! Nei, disse er ikke vanskelige å lage. Stivpiskede eggehviter krever litt visping for å få dem stive, men ellers er oppskriften enkel, lykke til! 🙂

  • bette.haag

    det er bra . det er gott

    • nathanael.littel

      Så hyggelig at pannekakene falt i smak, Ragnhild 🤩

  • arno

    Dette her er noe drit

    • alfredo.jast

      Hei Sanna! Det var synd å høre. Er det noe rundt oppskriften vi kan forsøke å hjelpe med?

  • ethan

    Pannekakene ville ikke slippe pannen når jeg skulle snu dem…. Jeg har oppi smør i panna, noen tips?

    • myah.orn

      Hei Hedvig, det kan ha ha med valg av stekepanne å gjøre, for eksempel. Jernpanne kan være litt vrien med pannekakerøre, mens en panne i aluminium, stål eller teflon slipper lettere. Prøv deg også frem med temperaturen. Godt mulig at din koketopp vil trenge litt lavere varme enn middels. Lykke til 🙂

      • khalil.hamill

        Ta smør i røra

        • camryn

          Takk for innspillet – det er et veldig godt tips 😊