Gnocchi er italienernes versjon av dumplings og er en slags pasta for potetelskere. Gnocchi lages av poteter, mel og egg, og posjeres i vann før de tradisjonelt serveres som en varm forrett. Her serverer vi gnocchien sammen med en kremet og smakfull salviesmørsaus.

Ingredienser

4 porsjon

Gnocchi

4 stk store poteter (gjerne melne poteter, som Kerrs Pink)
1 ss salt (til kokevannet)
1 ts salt
0.5 ts pepper
2 stk eggeplommer
2.5 dl siktet hvetemel

Salviesmør

60 gram revet parmesan
18 stk friske salvieblader
0.5 ts grovkvernet pepper

Produkter i oppskriften

Oliveor original. Pakningsbilde.
Olivero Original
Olivero kombinerer sunnheten fra olivenoljen med den gode smørsmaken. Den egner seg til steking, … Les mer

Kommentarer

  • columbus

    Salviesmør… hva er det? Menes det smør med salviesmak?

    • chadrick

      Hei Finn! 😊 I oppskriften serverer vi gnocchien sammen med en kremet og smakfull salviesmørsaus som du lager ved å blande Olivero med parmesan og salvieblader.