Purremajones
Enkel
10 min
Majones tilsatt purre smaker kjempegodt til wraps, pommesfrites eller på brødskiva. Det tar kort tid å røre sammen, og majonesen holder seg godt i kjøleskapet i en lukket beholder. Denne oppskriften gir ca 2 dl purremajones.
Ingredienser
1 porsjon
Salt
Pepper
Litt sitronsaft (kan sløyfes)
1 stk fedd hvitløk (kan sløyfes)
Produkter i oppskriften
Mills Ekte Majones
Mills Ekte Majones er den originale majonesen, og smaken som nordmenn har foretrukket siden 1951.
Les mer
Slik gjør du
1. Finhakk purren og ha over i en kasserolle sammen med 1/4 dl vann.
2. Kok under lokk til vannet er borte. Dette tar veldig kort tid, så ikke forlat kjelen!
3. Ha purren over i en stavmikser, og tilsett en 1/4 dl iskaldt vann.
4. Ha i en pose (165g) ekte majones og kjør sammen i stavmikseren til det er glatt og grønt.
Tips!
Smak til med salt, pepper. Om du vil ha litt mer fart og moro kan du ha i litt sitronsaft og et knust hvitløksfedd.
Kommentarer