Popcornkylling med chilimajones
Disse små, herlige munnfullene av sprøstekt kylling minner om popcorn i formen – derav navnet. Ved å steke kyllingen i ovnen i stedet for i frityren blir de hakket sunnere, uten å miste noe av krønsjen og den gode smaken. Perfekt til kveldskosen eller som snacks. Dypp dem i deilig chilimajones og nyt!
Ingredienser
Popcornkylling
Chilimajones
Produkter i oppskriften
Slik gjør du
Popcornkylling
1. Sett ovnen på 210 grader.
2. Del kyllingfiletene i små terninger på cirka 2-3 cm.
3. Bland sammen hvetemel, salt og pepper og ha i en skål.
4. Pisk sammen egg og kefir i en annen.
5. Knus cornflakes fint i en kjøkkenmaskin, eller bruk en stavmikser med knivblad, og ha det i en bolle.
6. Dypp kyllingbitene først i melblandingen, så i eggeblandingen og til slutt i knust cornflakes så de er helt dekket.
7. Legg panert kylling på et stekebrett med bakepapir og stek dem midt i ovnen i 20 minutter til de er gylne og gjennomstekte.
Chilimajones
1. Chilimajones lager du enkelt ved å røre sammen majones og chilipasta mens kyllingen er i ovnen.
2. Llyst på en litt raskere og enklere variant? Prøv nyheten Mills Middags-MAYO Chili – en smaksmajones med chili, laget på en lettere og friskere base.
Tips!
Popcornkylling med chilimajones smaker også herlig med salat i tortillalefser.
Kommentarer