Vegetartaco med bønner
Vegetartaco er et friskt og fargerikt alternativ til den klassiske fredagstacoen med kjøttdeig. I tillegg er det supergodt og enkelt å lage. Ved å bruke bønner, linser eller kikerter i stedet for kjøtt får du en god smak, fin konsistens og mettende proteiner. Her har vi valgt å fylle tortillalefsene med en bønnestuing av kidneybønner, men å mikse den med svarte bønner og smørbønner er også godt.
Ingredienser
Bønnestuing
Hurtigsyltet rødløk
Til servering
Produkter i oppskriften
Slik gjør du
Bønnestuing
1. Skyll bønnene i kaldt vann og la de renne av seg.
2. Varm opp flytende Melange i stekepanne på middels sterk varme. Stek finhakket løk til den blir blank og myk. Tilsett finhakket hvitløk og stek videre cirka 1 minutt under omrøring.
3. Tilsett bønner, hermetiske tomater, eddik, honning og tacokrydder.
4. Rør om og la blandingen surre forsiktig i 5 minutter. Smak til med mer krydder og tilsett litt vann dersom stuingen blir for tørr.
Tips!
Du kan mose bønnene lett med en potetstamper dersom du ønsker en mer most stuing.
Kommentarer