Taco bowl
Enkel
15 min
Taco bowl, eller «taco skål», er en salat fylt med ris, grønnsaker og tacokjøttdeig. Dette er en super lunsj og en veldig fin måte å bruke opp restene av gårsdagens tacomiddag. I denne varianten har vi brukt tacokjøttdeig, men du kan enkelt erstatte dette med svarte bønner om du ønsker en vegetarvariant.
Ingredienser
4 porsjon
4 dl ris (f.eks. langkornet eller jasminris)
200 gram tacokjøttdeig
2 ss Flytende Melange
1 stk rød paprika, i terninger
180 gram mais
0.5 stk agurk, i halvmåneskiver
1 stk avokado, skåret i skiver
1 dl rømme
4 ss tacosalsa
4 ss fersk koriander, finhakket
Produkter i oppskriften
Flytende Melange
Her får du Melanges gode stekeegenskaper og oljens flytende konsistens i en praktisk flaske som g… Les mer
Slik gjør du
1. Kok ris etter anvisningen på pakken.
2. Ha Flytende Melange Original i stekepanne på middels høy varme. Stek tacokjøttdeigen i ca. 2 minutter, til kjøttet er varmt.
3. Finn frem serveringsboller og fordel ris i bunnen av de fire bollene.
4. Fordel tacokjøtt, paprika, mais, agurk og avokado på hver sin del av bollen, oppå risen.
5. Topp tacobowlsene med rømme, salsa og koriander.
Kommentarer