Sarah Bernhard uten egg
Enkel
1 t 30 min
Sarah Bernhard er små, uimotståelige kaker som har fått navnet sitt fra den franske skuespillerinnen Sarah Bernhardt. Sarah Bernhard uten egg får du ved å lage en eggefri kransekakemasse og en enkel sjokoladekrem. Oppskriften gir cirka 16 småkaker.
Ingredienser
1 porsjon
Bunn
500 gram finmalte mandler
500 gram melis
3 ss kefir
Sjokoladekrem
150 gram kokesjokolade
3 dl kremfløte
Sjokoladeglasur
100 gram kokesjokolade
4 ss Delfia
Slik gjør du
Bunn
1. Sett ovnen på 210 grader.
2. Bland sammen melis og malte mandler.
3. Tilsett kefir og kna til du får en fin kransekakedeig.
4. Kjevle ut kransekakemassen til den er 1 centimeter tykk, og stikk ut små sirkler med en utstikker eller en liten kopp.
5. Legg skivene på et bakepapir og stek på midterste rille i 7 minutter. Avkjøl på en rist.
Hei takk for oppskrift!
Kan man sette hele kakemassen i en form og fortsatt steke i 7 min? Tenkte på å lage en stor kake enn mange små.
Hei Monica! Så hyggelig at du vil prøve oppskriften på Sarah Bernhard uten egg. Vi har ikke prøvd det selv, men det skal gå fint å lage disse i en form, men da må du nok øke steketiden til minst det dobbelte. Prøv deg litt frem, eller kanskje du ønsker å la deg inspirere av denne oppskriften på Sarah Bernard i langpanne: https://mills.dev06.dekodes.no/oppskrift/melange/sarah-bernhard-langpanne/ Lykke til 🙂
Hei. Har du prøvd med langpanne ?? Hvordan gikk det?
Hei Marta! Sarah Bernard går fint å steke i langpanne, her er oppskriften: https://mills.dev06.dekodes.no/oppskrift/melange/sarah-bernhard-langpanne/ Lykke til 🙂
Kan disse fryses?
Kon nokon svare om desse kan fryses ?
Beklager sent svar! Ja, Sarah Bernhard kan oppbevares i frysen. Tiner raskt i romtemperatur. Lykke til 😊