Nøttebunn med sjokoladekrem er en saftig og god festkake som er naturlig glutenfri. Den fyldige sjokoladekremen får godt følge av friske bær, noe som gjør denne kaken til en ren smaksfornøyelse.

Ingredienser

1 porsjon

Nøttebunn

100 gram mandler
100 gram hasselnøtter
200 gram sukker
5 stk eggehviter

Sjokoladekrem

180 gram kokesjokolade
180 gram Melange
1 dl kremfløte
150 gram melis
5 stk eggeplommer

Pynt

50 gram jordbær
125 gram bjørnebær
20 gram kokesjokolade

Produkter i oppskriften

Melange 500 gram
Melange
En unik sammensetning av planteoljer gjør at Melange i folie egner seg svært godt til all form fo… Les mer
Flytende Melange Original
Flytende Melange
Her får du Melanges gode stekeegenskaper og oljens flytende konsistens i en praktisk flaske som g… Les mer

Slik gjør du

Hva synes du om oppskriften?

Kommentarer

  • crystal

    Kan denne bunnen fryses og så lages ferdig den dagen den skal serveres?

    • myrtie

      Hei Inger! Ja, bunnen kan fryses. Lykke til! 🙂

  • elta

    Kan man lage i langpanne?
    Hva blir oppskrift da ?

    • devon_kuhic

      Hei Kristin! Du kan gjerne bruke en langpanne. Doble oppskriften for en liten langpanne, og tredoble hvis du skal fylle en stor langpanne. Fremgangsmåte blir som beskrevet for den runde kaken, inkludert steketiden. Lykke til! 🙂

  • floyd

    Hei. Hvor lang tid før servering kan denne lages?

    • concepcion

      Hei Beathe, denne skal være ferdig på en times tid om alt går etter planen. Kanskje greit å beregne en halvtime ekstra, for sikkerhets skyld 🙂 Lykke til!

      • violette

        Beklager at jeg ordla meg litt feil. Kan denne lages en dag eller to før den skal serveres? Mvh Beathe.

        • serena_ernser

          Hei igjen, det går helt fint 🙂 Denne kan trygt lages en dag eller to i forkant, men ville ventet med å pynte med bær til kaken skal serveres – for et friskt og fint resultat 🙌🏻