Pastaen er, med sin milde og anvendelige smak, en klar middagsfavoritt i mange hjem. Her har vi gitt pastaen følge av en fyldig og kremet ostesaus, smakfull røkelaks og frisk asparges i en ny middagsfavoritt hvor alle de gode smakene kommer til rette. Kremet pasta med røkelaks smaker like godt kald som varm, og kan derfor fint pakkes ned i matpakken.

Ingredienser

4 porsjon

Ostesaus

2 ss hvetemel
2 dl kremfløte
2 dl melk
50 gram parmesan
0.5 stk sitron, saft og skall
1 ts salt
0.5 ts pepper

Pasta

500 gram pasta
100 gram asparges
150 gram røkelaks
2 ss dill

Produkter i oppskriften

Flytende Melange Original
Flytende Melange
Her får du Melanges gode stekeegenskaper og oljens flytende konsistens i en praktisk flaske som g… Les mer

Slik gjør du

Ostesaus

Hva synes du om oppskriften?

Kommentarer