Indrefileten er det edleste og møreste storfekjøttet, og er betydelig enklere å lykkes med når det helstekes. Med et steketermometer for hånden er du garantert et mørt og saftig resultat på indrefileten. Sammen med en smaksrik rødløkskompott og deilige ovnsbakte cherrytomater, blir dette fort et uforglemmelig festmåltid.

Ingredienser

4 porsjon

800 gram indrefilet
1 ts salt
1 ts pepper

Rødløkskompott

2 stk rødløk
1 ss sukker
1 dl balsamicoeddik
1 ts salt
1 ts pepper

Ovnsbakte cherrytomater

2 fedd hvitløk
500 gram cherrytomater
1 ss honning
1 ss salt
1 ss pepper

Produkter i oppskriften

Flytende Melange med smør- og rapsolje
Flytende Melange med smør- og rapsolje
Flytende Melange med smør- og rapsolje kombinerer den gode smørsmaken med oljens enkelhet og Mela… Les mer

Kommentarer