Krumkaker er blant julens mest populære julekaker. Med denne glutenfrie oppskriften kan enda flere nyte den tradisjonsrike baksten. Spis dem som de er, eller fyll dem opp med multekrem, is eller bær. 1 porsjon gir cirka 15 glutenfrie krumkaker – florlette og knasende sprø, akkurat som originalen. Om du også ønsker å ta hensyn til melkeallergikere kan du bruke blå melkefri Melange.

Kommentarer

  • columbus.green

    Nå har jeg forsøkt denne to ganger og hver gang skiller røren seg. Er det meningen? Jeg har romtempererte egg og avkjøler smøret, men når jeg tar i vannet så skiller røra seg… hjelp😕

    • delilah_gutkowski

      Hei Anette! Det var leit å høre at røren skiller seg. Det er, som du skriver, viktig at alle ingrediensene har samme temperatur. En annen viktig ting å huske på er at hastigheten på maskinen må være lav. Eventuelt kan du røre for hånd for å få bedre kontroll, slik at den ikke skiller seg. Tilsett ingrediensene gradvis, litt etter litt, ikke alt på en gang. Håper du vil forsøke igjen. Lykke til! 🙂

  • araceli

    Kan jeg lage røren dagen før?

    • paul

      Hei Marianne! Ja, det kan du, lykke til! 🙂

  • paige_strosin

    Hva med ekte smør? Det blir vel det samme resultatet?

    • philip_reinger

      Hei Ingun! Vi synes selvfølgelig at krumkakene smaker aller best når de lages med Melange. Men du kan også bruke smør i denne oppskriften. Lykke til! 🙂