Falafel med yoghurtdressing
Enkel
40 min
Falafler er små kikertboller, tradisjonelt spist som sunn hurtigmat i Midt-Østen. De er overraskende enkle å lage og perfekte når du er på jakt etter en skikkelig god kjøttfri middag. Falafel er fylt med mye god kryddersmak, som balanseres av en frisk yoghurtdressing, og serveres med salat i nanbrød eller tortilla. Oppskriften gir cirka 16 kikertboller.
Ingredienser
4 porsjon
Yoghurtdressing
2 dl yoghurt naturell
2 fedd hvitløk
1 ss frisk mynte
1 ss sitronsaft
Falafel
2 bokser hermetiske kikerter á 400 gram
1 stk løk
4 fedd hvitløk
2 ts spisskummen
2 ts koriander
0.5 ts chilipulver
0.5 ts salt
0.5 ts pepper
2 ss hvetemel
4 ss Flytende Melange
4 stk nanbrød eller tortillas
Salat
Cherrytomater
Produkter i oppskriften
Flytende Melange
Her får du Melanges gode stekeegenskaper og oljens flytende konsistens i en praktisk flaske som g… Les mer
Kommentarer