Dette er klassikeren vi alltid kommer tilbake til. Få ting slår et stykke varm, kanelduftende eplekake servert med en kule vaniljeis. Oppskriften gir cirka 10 biter eplekake.

Kommentarer

  • kari.rippin

    Beste eplekake 😀 skal lage den igjen i dag 😀

    • abdullah

      Så utrolig koselig å høre, Mai Britt! Takk for at du tok deg tid til å fortelle oss at du synes denne er best. Lykke til med bakingen, håper det smaker 🙂

  • hyman

    Prøver for første gang og lage denne. Vil overraske min fru.

    • joshuah.monahan

      Så koselig å høre, Bjarne! Lykke til, håper det smaker 🙂

  • lou.labadie

    Har denne bestandig i fryseren.
    Alle liker den.

    • christopher_ortiz

      Hei Brit! Takk for hyggelig tilbakemelding på eplekaken! Så flott å høre at du alltid har denne liggende i frysen. Det var et godt tips vi må prøve en dag. God bakelyst til deg! 🙂

  • enid

    Takk fin og lettvint. Så jeg og skjønner. Som baker lite

    • mollie.hackett

      Vi blir så glade av å høre at oppskriftene våre er fine og lettvinte, takk for det, Liv Anette! God eplehøst til deg, og lykke til med bakingen 🙂

  • tod_konopelski

    Lett å lage, smakte veldig bra. God kake, denne lager jeg igjen.😋

    • houston_padberg

      Bedre tilbakemelding kan vi ikke få, Bente! Takk skal du ha. Det var hyggelig at kaken faller i smak. God bakelyst til deg, og nyt eplehøsten 🙂

  • green

    Enkel og lett å lage.
    Morsomt utforma oppskrift
    Super- god på smak!
    Takk og takk
    Dina L

    • yazmin_botsford

      Så koselig at oppskriften og eplekaken faller i smak, Kirsten Dina! Takk skal du ha, og nyt eplehøsten! 🙂

  • alberta

    Kjempegrei å rask å lage. Lagde karameltopp m/ mandler å hadde i bunn og kakerøra oppå . Så når du snur kaka, så vips så er den ferdig pyntet. Da trenger du heller ikke legge eplene så pent i røra, for det synes jo ikke.. lettvint🤗 , tommel opp👍

    • davonte.nolan

      Det høres veldig godt ut, bakemester Snipp! Takk for tipset om karamelltopp, det må vi prøve en dag! Lykke til med bakingen 🙂

  • leda.hintz

    Lett å lage….nå venter vi 40 min.for å se hvordan den kake bli!

    • theodora_white

      Så hyggelig å høre at kaken var lett å lage. Håper det smakte, Ana Isabel! 🙂

  • lukas

    Min første kake ever! Fikk skryt fra alle som smakte, dette må gjentas 😋👍

    • rubye.renner

      Så hyggelig å høre at du har bakt din første kake, og at den ble vellykket, Modgil! Takk skal du ha, og lykke til med matlagingen 😊

  • thelma

    Jeg er mann på 73 år. Lagde kaken helt alene 🙂
    Den er kjempegod. Den får skryt av kaffegjestene våre.
    Anbefales!

    • laurianne

      Godt å høre at baksten ble vellykket, Bestefar! Kos deg med eplekaken, og god jul til deg! 🙂

  • jose_bartoletti

    Mmmm wow nydelig smak Hilsen Anna 9 år jeg lagde den nesten helt selv😁😊

    • kathryne

      Så gøy å høre at du laget kaken nesten helt selv, Anna! Kos deg med baksten, og takk for tilbakemeldingen! 😊

  • tristian

    Nydelig kake, saftig og god. Denne blir det flere av! 😊

    • keon

      Så koselig å høre at kaken falt i smak, Sølvi Anita! Enig at det er en vinner, og stor favoritt hos mange. Lykke til når du baker igjen! 😊

  • rosario_brown

    Helt fantastisk den var kjempegod folk ville ha mer.

    • cletus

      Hei Seble! Så hyggelig å høre at eplekaken falt i smak. Bedre tilbakemelding kan vi ikke få, tusen takk for det! God bakelyst til deg 😊

  • dayna.klein

    Skal den stå på over og under varme og varmluft

    • irwin

      Hei Edith! Kaken stekes på over- og undervarme. Du kan alltid ta utgangspunkt i det i våre oppskrifter, med mindre vi oppgir noe annet. Lykke til med kakebakingen! 😊

  • elsa

    Nydelig kake

    • lolita_tremblay

      Takk for hyggelig tilbakemelding, Rodgeir! Ja, denne eplekaken er virkelig en vinner! God bakelyst til deg 😊

  • justice_jast

    Tips: Jeg brukte eplejuice som væske istedet for melk. Det ble veldig friskt og godt 😋

    • saul

      Det høres nydelig ut, Berthe! Takk for tipset og lykke til med bakingen! 😊

  • geovanni_marvin

    Grader som brukes på ovnen?

    • mina

      Hei Elin! Kaken stekes på 200 grader, se punkt nr 1 i oppskriften. Lykke til med kakebaksten! 😊

  • bret_feeney

    Hadde ikke laget den på lengn. Så dette var en ekelt og greit oppskrift. Brukte Epler fra hagen. Den ble kjempe god

    • stephen

      Alltid gøy å høre at oppskriftene våre faller i smak! Epler fra hagen er de aller beste, synes vi. Takk for hyggelig tilbakemelding, og god bakelyst 😊

  • peggie

    Kaken var god og enkel å lage. Savner info om næringsinnhold sånn dom karbohydrater., kalorier m.m

    • royce.marquardt

      Hei Inger! Så hyggelig at kaken faller i smak. Jeg kan spørre vår ernæringsekspert om å finne ut av næringsinnholdet, og gi deg tilbakemelding så snart jeg får svar. God mandag videre til deg 😊

  • grace

    Kjempe god kake. Oppskriften svarte til forventningene!

    • guillermo

      Herlig at kaken falt i smak, Ingvild! Takk for tilbakemeldingen, og god bakelyst 😊

  • rudy

    Hei😊skal lage eplekake, så denne gode oppskriften, kan jeg bruke den i liten firkant form?

    • lonie_sporer

      Hei Berit! Ja, det kan du. Bruk en form som er circa 20 x 20 cm. Lykke til! 😊

  • laurence.schaden

    Nydelig…lett å lage…fikk virkelig bein å gå på☕ Blir nok snart ein ny runde👍😊

    • raymond

      Så hyggelig å høre at både oppskriften og kaken falt i smak, Anne Margrethe! Takk for det, og kos deg med ny runde kake! 😊

  • osvaldo

    Er en porsjon stor nok til en familie bursdag med 7 personer? Ønsker fort svar.☺️

    • heidi_muller

      Oppskriften gir cirka 10 biter eplekake, så det skal gå fint, Leah! Håper ikke svaret kom for sent. Lykke til med bakingen! 😊

  • florida_ruecker

    Denne er enkel og god. Lager og en variant, der jeg erstatter epler med rabarbra. Kjempegod😋

    • clinton

      Så hyggelig å høre at oppskriften faller i smak, Lars! Gøy at du har funnet din egen vri på denne, det høres kjempegodt ut med rabarbra. God sommer til deg 🙂

  • katlynn_kertzmann

    Kjempe god kake, og luftig og fin .👍👍👍👍kosær Oss . Hilsen fra Fredrikstad

    • camryn.windler

      Så koselig å høre at eplekaken falt i smak hos dere i Fredrikstad, Rene! Kos dere videre med kaken, og lykke til hvis du baker igjen 🙂

  • abdullah_eichmann

    Helt nydelig. Saftig og god. Hakket litt mandler og la oppe på lokket. 😃

    • kelton

      Hei Tone! Så hyggelig å høre at eplekaken falt i smak. Det høres nydelig ut med mandler på toppen. Takk for tilbakemeldingen, og lykke til med bakingen 🙂

  • ford

    Enkel og god kake. Jeg blandet epleterninger med vaniljekrem som jeg blandet lett med røren.

    • camylle

      Din vri høres nydelig ut, Anny! Takk for tipset, og god bakelyst 🙂

  • esta.nader

    hvor mange grader skal ovnen stå på

    • rosella

      Hei Annebrit! Denne kaken stekes på 200 grader, se punkt 1 i fremgangsmåten. Lykke til med bakingen 🙂

  • carolyne.sawayn

    Beste eplekaken eg har smakt, når eg lager den til arrengamenter blir det alltid skryt! 😄

    • christ_bernier

      Det er så koselig å høre at denne kaken er en favoritt hos mange, inkludert deg, Katrine! Takk for tilbakemeldingen, og kos deg med eplekaken 🙂

  • demarco

    Jeg har aldri funnet den perfekte oppskriften til en kake før men nå har jeg funnet den.
    Helt perfekt

    • jabari.goodwin

      Så koselig å høre, Hannah-Marie! Denne er en favoritt for mange, og det er vi glade for. Takk for tilbakemeldingen, og lykke til med bakingen 🙂

  • fredy_von

    Denne var enkel og kjempegod ❤️

    • caden

      Hei Gunhild! Så hyggelig å høre at oppskriften faller i smak! God bakelyst 🙂

  • valerie

    Er 1 porsjon i oppskriften til en 24 cm kakeform?

    • eulalia

      Ja, det stemmer, Gurimalla! Lykke til med bakingen! 🙂

  • darwin_jacobson

    Denne er veldig enkel, og mega god. Alle elsker denne eplekaken. 👌👌

    • susanna

      Så hyggelig at kaken falt i smak, Irene! Takk for tilbakemelding, og lykke til med baksten! 🙂

    • margaret_schuster

      Kan jeg bruke vanlig melange å smelte for å blande inn?

      • clementina_von

        Hei Mariann! Ja, det kan du. Lykke til! 🙂

  • sophie_lubowitz

    Assa, den var meget fantastisk! Heile familija mi ælsket denna!🥰 Anbefalast! Håpar dere alle har èin fantastisk dag!🎀

    • mathilde

      Sånne tilbakemeldinger er så hyggelige å få, Belinda, takk skal du ha, og god bakelyst! 😊

  • yessenia.haley

    Jeg har laget denne eplekaka mange ganger og både jeg og alle mine kjente elsker den.

    • cletus

      Så hyggelig å høre, Trine! Kos dere med eplekaken, og takk for tilbakemeldingen 😊

    • kian

      Så meget hyggeleg!

  • elva

    Fantastisk

    • johnpaul

      Kos deg med eplekaken, Milla! 🙂

  • jack

    Fantastisk kake jeg har laget den tre ganger totalt og alle har falt i smak.

    • hertha

      Tusen takk, Andrea! Det er alltid hyggelig å høre at oppskriftene våre faller i smak! Lykke til med kakebakingen! 😊

  • mikel.pfeffer

    Ble fantastisk , prøvde og med vaniljekrem klatrer som jeg slapp rundt omkring med ei skje i deigen , før epler med sukker og kanel på toppen ! Ble knall god takk for enkel oppskrift

    • kaycee_kub

      Hei Lars! Så hyggelig at kaken falt i smak! Din vri med vaniljekrem høres nydelig ut. God bakelyst! 🙂

  • weston

    Veldig bra👍

    • dolly_stoltenberg

      Godt å høre at kaken falt i smak, takk for det, Vigdis! God bakelyst til deg! 🙂

  • nathen.moen

    Lettvint å rask å lage. Med litt hakkede mandler å brunt sukker på toppen ble den toppers 😉

    • austin

      Hei Iren! Håper det smakte! Takk for tips om brunt sukker på toppen, det høres godt ut! 🙂

  • blaise.daniel

    Nydelig eplekake, brukte brunt sukker sammen med kanel på toppen.

    • jack.feeney

      Høres nydelig ut, Elselill! 🙂

  • trace

    Helt nydelig og enkel å lage !🤗

    • guillermo.jacobi

      Godt å høre at kaken falt i smak, Margrethe! Takk for hyggelig tilbakemelding, og lykke til med eplehøsten 🙂

  • benny

    Super god kake

    • rhiannon

      Herlig å høre, Sonja! Takk skal du ha, og god bakelyst! 🙂

  • helena_lind

    Fantastisk god og saftig eplekake

    • ricky.baumbach

      Bedre tilbakemelding får vi ikke, tusen takk for det, Leif Tore! Kos deg med kakebakingen! 🙂

  • danielle_huel

    Deilig kake😊

    • shaylee

      Takk for hyggelig tilbakemelding, Berit! 🙂

  • denis.dach

    Jeg dobla oppskriften og lagde den i brødpanne med litt hasselnøtter på toppen og litt flere epler. Serverte i kveld med vaniljesaus over. Nam, nam.

    • alysa

      Det høres kjempegodt ut, Herdis! Takk for at du deler med oss, og lykke til med bakingen! 🙂

  • prince

    Røren er veldig god!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Eg har ikkje smakt kaken vi steiker den nå

    • nathaniel_rippin

      Hei Ola! Håper kaken smakte like godt som røren! Takk for tilbakemeldingen, og god bakelyst! 🙂

  • dejuan

    Det var en veldig god kake som en 11åring kunne lage selv uten noe hjelp, det er en god dessert for alle som liker kaker

    • coy

      Hei Alin! Så gøy å høre at denne kaken faller i smak, og er lett å lage for 11-åringer! Lykke til hvis du baker igjen, og god bakelyst til deg! 🙂

  • millie_okuneva

    Jeg fulgte oppskriften for EN porsjon, men la til et ekstra egg og doblet antall epler. Kaken ble knallgod men krevde 60min steketid.

    • carrie_johnson

      Hei Pål Torleif! Så hyggelig å høre at kaken falt i smak! Og takk for tips om en liten vri med flere epler og egg, det må vi prøve selv en dag! 🙂

  • ansley_mosciski

    Hvordan kan det ha seg at stekeformen skal være 24 cm i diameter UANSETT antall porsjoner ?

    • delilah.auer

      Hei Dag! Nei, det stemmer at formen må være større hvis du øker porsjonsstørrelsene. Hvor mange porsjoner er du interessert i å lage? Fortell det til oss, så skal vi hjelpe deg med riktige mål på formen. Alternativt kan du prøve deg litt frem. Det viktigste er at det er plass nok i formen til at kaken kan heve. Lykke til!

      • angelica_hand

        Pleier å operere med kakestykker, ca 5 cm hver i bredde. Hvis jeg da trenger ti stykker, hvor mye deig og hvor stor form?

        • theron

          Hei Jan! Oppskriften gir cirka 10 biter eplekake, så du kan fint prøve deg på oppskriften til en porsjon, og bruke 24 cm form. Hvis du tror det blir for snaut kan du øke til to porsjoner, og benytte 26 cm kakeform. Lykke til! 🙂

  • bert

    Denne var fantastisk god, takk for en bra oppskrift 😀👍

    • jovany_ondricka

      Så hyggelig at eplekaken falt i smak, Henrikke! Takk for tilbakemeldingen! 🙂

  • emmett

    Jeg brukte oppskrivet tul den eple kake . Smakte så godt 👍

    • gabriella

      Så hyggelig å høre at kaken falt i smak, Nadia! God sommer videre til deg! 🙂

  • zelda

    Hvilken funksjon bruker man, varmluft eller under over varme?

    • maci

      Hei Amy!
      Her har vi brukt vanlig over- og undervarme. Du kan også bruke varmluft men da anbefaler vi å redusere varmen med omtrent 20 grader, altså til 180 grader varmluft. Lykke til med kakebakingen 😊

  • abdullah

    Har lagd denne to ganger nå, første gang på 200° hvor den ble litt småsvidd på toppen, og nå i dag på ca 180° med strålende resultat!

    • name.bahringer

      Hei Vilde! Godt å høre at det ble vellykket! Alle ovner er så forskjellige, så det gjelder å prøve seg litt frem slik som du gjorde. Håper kaken faller i smak. God bakelyst videre 🙂

  • solon.kris

    lagde denne kaka på skolen i mat og helse. Kaken ble svidd på toppen og inni var den fortsatt bare deig. Men utenom det kan jeg foreslå en endring på oppskrifta: istedenfor å sette kaken på nederste rille ville jeg heller brukt den midterste

    • declan

      Hei, og takk for godt innspill. Gøy at du lagde denne i mat og helse på skolen 🙂 Ettersom alle ovner er forskjellige, må man ofte justere litt i steketid og temperatur. Det sikreste i denne oppskriften vil være å sjekke med en pinne når du nærmer deg slutten av anbefalt steketid for å sjekke om den er ferdig. Bedre lykke neste gang 🙂

      • kristian.littel

        takk

        • oceane_thiel

          Skrudde av ovnen etter 20 minutter, allerede da var den nesten gjennomstekt.. Lot den hvile på restvarmen. Resultatet ser fint ut, men kaken min er også svidd på toppen🤷🏻‍♀️

          • berniece

            Hei Anna Maria, og takk for tilbakemelding! Om du vil forsøke en gang til, ville jeg absolutt forsøkt lavere varme og følge med underveis, så ikke den blir for stekt på toppen. Ettersom ovner er så forskjellige, gjelder det å prøve seg litt frem, så blir nok resultatet helt perfekt til slutt. Glad den falt i smak! God bakelyst videre 🙂

    • keyshawn.harber

      Hei. Jeg steker alle kaker i midten av ovnen, 150° varmluft over og under i 1 time.
      Blir superfint, samme hva.
      Fikk tips fra en baker.
      Brød det samme, men da 200° 25 min uten bakepapir over og 20 min med bakepapir. Ferfekte.

  • randi

    Forsvinnende god!
    Laget denne til mannen skulle ha styremøte. De var 5 stk, kun et lite stykke igjen 3 timer senere…..
    Smeltet 150 g Melange da jeg ikke hadde flytende😊

    • ahmad_kshlerin

      Hei Nina, ja, denne er en vinner på ethvert møte. Jammen godt du fikk en liten smak 😋

  • jaeden

    Dobla porsjonen, ikke noe problem på 200grader i 40 min. Valgte langpanne istede. Nydelig kake☺️ Ikke svidd på 200grader midt i ovnen

    • bradly_greenholt

      Hei Lillian, og takk for tilbakemelding. Glad den falt i smak 🙂

  • maddison.murazik

    Du har sikkert gjort det feil det funker helt perfekt💜

  • ellis

    40 minutter er ikke nokk på dobbel portion!! Minst 30 min til🙄

    • mason.stoltenberg

      Hei Junette, og tusen takk for tilbakemelding! Lurt å øke steketiden når du dobler porsjonen, ja 🙂

    • olaf

      Blir ikke 200 grader litt vel varmt? Pleier å gå ned mot 180 grader for formkaker. Er den høye temperaturen for å få karamellisering av sukkeret? Ser at kaken på bildet nærmer seg svidd..? Anbefaler ellers et lite dryss hakkede mandler på tippen for litt krunsj 😉

      • lonie

        Hei Helene, Takk for tips med mandler! For oss har oppskriften fungert på 200grader, men du må gjerne skru ned temperaturen litt, eller sette kaken lenger ned i ovnen, dersom du vil ha den litt lysere på toppen. 😊

      • thaddeus

        Svidd! Må du gi deg ..

        • cordelia_collins

          Hei😊, det er den beste eplekaken jeg har laget, fantastisk 👍

          • demarco

            Tusen takk for tilbakemelding, Berit! Superhyggelig å høre at du har funnet en ny eplefavoritt hos oss 🤗