Har du vært på ferie i Hellas gjenkjenner du kanskje disse gylne, sprøstekte trekantene kalt Tiropitakia. De små paiene fylt med fetaost og urter er svært populære og passer like godt til festbuffeten som kveldssnacks foran tv-en. Ifølge greske Georgios Fragkias, som har delt oppskriften med oss, er de milde ostepaiene i tillegg en stor hit i barneselskaper. 1 porsjon gir 20 til 25 ostepaier. Du kan beregne 2 til 3 paier per person.

Ingredienser

1 porsjon

5 ark filodeig
400 gram fetaost
2 stk egg
1 ss fersk mynte
1 ts pepper
150 gram Olivero Original

Produkter i oppskriften

Oliveor original. Pakningsbilde.
Olivero Original
Olivero kombinerer sunnheten fra olivenoljen med den gode smørsmaken. Den egner seg til steking, … Les mer

Kommentarer

  • ross

    Kan de fryses, ustekte eller stekte?

    • kiera.schuster

      Hei Gerd. Ja, disse kan du fryse i rå tilstand. Lykke til! 🙂