Denne kremede kyllingen gir deg de klassiske italienske smakene av sitron, parmesan og timian, og en herlig følelse av å være i Italia på en varm sommerdag.

Kommentarer

  • emmanuelle

    Vi ble veldig fornøyde, brukte mer hvitløk og parmesan ost (som nok gjorde sausen tykkere) og hadde i 4 hele skiver med sitron. Dette lager jeg igjen!

    • hayley

      Godt å høre at dere ble fornøyde og at retten falt i smak, Lisa-Marie! Lykke til neste gang! 🙂

  • hilbert

    Denne er en favoritt, utrolig god nam nam 🙂

    • rogers.baumbach

      Så hyggelig å høre at oppskriften faller i smak, Vera! God sommer til deg! 🙂

  • blanca

    Opplevde ikke sausen som spesielt kremete. Hadde i litt mer ost og lot den koke lengre enn anvist, men det hjalp ikke. Tips?

    • tyra_hoppe

      Hei Cathrine! Et tips for å få sausen mer kremete kan være å bruke kremfløte istedenfor matfløte. Alternativt kan du bruke noe mindre buljong. Lykke til! 🙂

  • hank

    Hei, har du prøvd denne oppskriften selv, sausen er ikke i nærheten av å tykne, og en hel sitron gjør den veldig bitter og sur..

    • zion.stehr

      Hei Rune! Det var leit å høre at du synes retten ble bitter og sur. Det skal være syrlig, men du kan eventuelt skjære bort endel av skallet slik at ikke alle bitterstoffene koker med i retten. Ønsker du en tykkere saus kan du eventuelt bruke kremfløte istedenfor matfløte, men tanken her er at det skal være nok væske til saus over feks spaghetti eller ris. 🙂

  • kody.abernathy

    Jeg byttet ut matfløte med lett matfløte, og da skilte det seg!😱 god smak men ser ikke pent ut!🤣

    • abdul_terry

      Hei Anne Irene! Så bra å høre at du har laget denne retten, og at den smakte godt! Den lette matfløten tåler kun et raskt oppkok, men kan ikke koke over tid uten at den skiller seg, dessverre. Ønsker du saus som ikke skiller seg er det matfløte som gjelder. Lykke til hvis du prøver igjen! 🙂

  • chaim

    Litt mye sitron og væske.

    • mckayla

      Hei Rune! Her er tanken at væsken fungerer som saus over feks spaghetti eller ris 🙂