Hvem kan vel motstå utsøkte franske sjokolademakroner? Denne oppskriften har vi fått av den franske kokken franske kokken Laurent Benguigui og en porsjon gir 6-8 ferdige sjokolademakroner. Laurent har også delt sine tips til hvordan du lykkes med makronbakingen. Link til denne artikkelen finner du nederst i oppskriften.

Ingredienser

1 porsjon

Makroner

160 gram melis
90 gram mandelmel (ikke fettredusert)
1 ss kakao
75 gram eggehvite
0.25 gram salt
15 gram sukker

Sjokoladekrem

100 gram mørk sjokolade
50 ml kremfløte

Produkter i oppskriften

Oliveor original. Pakningsbilde.
Olivero Original
Olivero kombinerer sunnheten fra olivenoljen med den gode smørsmaken. Den egner seg til steking, … Les mer

Slik gjør du

Hva synes du om oppskriften?

Kommentarer

  • tessie

    Går det an å bytte olivero med smør?

    • ana.raynor

      Hei Sarah! Ja, det går fint, lykke til!