Sitronmakroner er en av de de klassiske makronsmakene. Denne oppskriften har vi fått av den franske kokken Laurent Benguigui og en porsjon gir 6-8 ferdige sitronmakroner. Laurent har også delt sine tips til hvordan du lykkes med makronbakingen. Link til denne artikkelen finner du nederst i oppskriften.

Ingredienser

1 porsjon

Makroner

160 gram melis
90 gram mandelmel (ikke fettredusert)
75 gram eggehvite
0.25 ts salt
15 gram sukker
Gul konditorfarge

Sitronkrem

1 ss sitronsaft
1 stk sitron, skallet
70 gram sukker
1 stk egg

Produkter i oppskriften

Oliveor original. Pakningsbilde.
Olivero Original
Olivero kombinerer sunnheten fra olivenoljen med den gode smørsmaken. Den egner seg til steking, … Les mer

Slik gjør du

Hva synes du om oppskriften?

Kommentarer

  • garett.waelchi

    En spise skje sitron saft???

    • addison

      Det stemmer, Nana! Synes du det virket lite?