Couronne er en tradisjonell fransk julekringle som byr på det beste av julens smaker; søte aprikoser, mandler og fyldig marsipan. I tillegg til å smake helt fantastisk, er den også lekker å se på og vil garantert være midtpunktet på festbordet.

Ingredienser

1 porsjon

Gjærdeig

500 gram siktet hvetemel
75 gram sukker
1 pk tørrgjær
1 ss vaniljesukker
1 ts salt
2.5 dl melk
1 stk egg

Fyll

100 gram Olivero Original
75 gram brunt sukker
35 gram siktet hvetemel
60 gram valnøtter
120 gram tørkede aprikoser
1 stk appelsin, skallet
400 gram marsipan

Topping

50 gram aprikossyltetøy
150 gram melis
1 ss vann
50 gram skivede mandler

Produkter i oppskriften

Oliveor original. Pakningsbilde.
Olivero Original
Olivero kombinerer sunnheten fra olivenoljen med den gode smørsmaken. Den egner seg til steking, … Les mer

Slik gjør du

Hva synes du om oppskriften?

Kommentarer