Cannelloni med ricotta og spinat
Middels
1 t
Cannelloni er sylinderformet pasta som på italiensk vis fylles med kjøtt eller ost, toppes med tomatsaus og bakes i ovnen. Med fyldige smaker av ricotta og spinat gir denne retten deg en ekte smak av Italia.
Ingredienser
4 porsjon
Tomatsaus
2 fedd hvitløk
1 stk løk
3 ss Olivero Original
400 gram knuste tomater (evt. hakkede)
1 ts salt
1 ts pepper
1 stk fersk mozzarella (125 gram)
Cannellonifyll
600 gram ricotta
0.5 ts muskat
1 stk egg
1 ts salt
1 ts pepper
30 gram parmesan
2 ss Olivero Original
100 gram fersk spinat
200 gram cannelloni
Produkter i oppskriften
Olivero Original
Olivero kombinerer sunnheten fra olivenoljen med den gode smørsmaken. Den egner seg til steking, … Les mer
Slik gjør du
Tomatsaus
Cannellonifyll
1. Bland ricotta, muskat, egg, salt, pepper og parmesan godt sammen i en bolle.
2. Varm opp en stekepanne på middels varme med Olivero og ha i spinaten. Fres den i to minutter. Ha spinaten over i ricottablandingen.
3. Fyll cannellonirørene med spinat- og ricottablandingen, og legg rørene ved siden av hverandre i en ildfast form.
4. Del mozzarellaen i små biter.
5. Fordel tomatsausen over canneloniene og dryss mozzarellaen over sausen.
6. Stek cannellonien på midterste rille i ovnen i 30 minutter.
Kommentarer