Olivero
Nå er amalfisitronene i sesong. Hva med å bruke de til å lage denne deilige franske sitronterten?
Kjøp Olivero – vinn scooter
Send inn bilde av kvitteringen til Olivero på Messenger innen 13. mars og vær med i trekningen av en gul Vespa Primavera 50 E5 til en verdi av 38 000 kr.
Gresk rekesaganaki
Saganaki består av varme, saftige reker og fetaost i en smaksrik tomatsaus. Selve navnet saganaki kommer fra stekepannen retten lages i, og finnes i mange forskjellige varianter.
Se våre oppskrifter fra de ulike middelhavslandene
Slik lager du pasta uten pastamaskin
Det er lite som slår smaken av nykokt og helt fersk pasta, men uten en pastamaskin for hånden kan dette virke som litt uoverkommelig oppgave. Men å lage fersk hjemmelaget pasta uten pastamaskin er enklere enn du kanskje tror, og her viser vi deg hvordan. Alt du trenger er mel, egg, en god kjevle og litt rå muskelkraft.
Populære oppskrifter
Crêpes – enkel guide til franske pannekaker
Har du vært i Frankrike har du helt sikkert smakt crêpes. Vi har fått oppskriften vår fra den franske kokken Laurent Benguigui og han har et par triks i ermet for å få pannekakene helt perfekte.
Jordbærgalette – rustikk jordbærterte
En galette er en rustikk og flat terte, opprinnelig fra Frankrike. Terten kan fylles med både søte og salte godsaker og er enkel å lage.