Tips og oppskrifter med egg
Siden 1996 har egget hatt sin helt egne dag, nemlig Verdens eggdag, og den faller på den andre fredagen i oktober hvert år. Egg er en veldig allsidig råvare som kan bli til alt fra omelett, eggerøre og cloud eggs, til å være bindevevet i kaker og bidrar til heving. I tillegg er egg en spesielt næringsrik matvare som inneholder nesten alle næringsstoffene som kroppen trenger. Altså er det mye feire!
Slik koker du egg
Liker du egget bløtkokt, smilende eller hardkokt? Norges fremste eggeekspert gir deg tipsene som gjør deg til en mester på å koke egg. Følg den enkle guiden og du trenger aldri mer ergre deg over for bløte eller harde egg.
Slik lager du perfekt eggerøre
Innovasjonskokk i Mills, Erik Egtvedt, forteller hvordan man lager perfekt eggerøre. Det er særlig to ting du må passe på for å oppnå den myke, luftige og saftige konsistensen.
Dette er trikset som gjør egget lett å skrelle
Det finnes mange tips til hvordan du kan få egg som er enkle å skrelle, men fungerer de egentlig? Vi har satt rådene på prøve og gir deg resultatet i vår uhøytidelige test.