Wok med risnudler, scampi og peanøttsaus
En rask og supergod wok som du garantert kommer til å elske. Med friske asiatiske smaker og salt peanøttsaus. Perfekt både som hverdagsmiddag og helgekos!
Ingredienser
Litt koriander og peanøtter
Produkter i oppskriften
Slik gjør du
1. Kok risnudler etter anvisning på pakken.
2. Del rødløk og squash i skiver, og del sukkerertene i to.
3. Hell olje i woken, og wok grønnsakene raskt før du legger dem til side.
4. Fres deretter rød curry paste i litt olje og hell over kokosmelken.
5. Tilsett peanøttsmør og rør inn. Hell over soyasaus og vend inn ferdigkokte risnudler.
6. Ha grønnsakene tilbake i woken sammen med ferdigkokte scampi de siste tretti sekundene.
7. Press over litt lime til slutt og server i en skål med hakket koriander og peanøtter drysset over.
Tips!
Rist peanøttene raskt i tørr panne for ekstra god smak.
Tips!
Du kan gjerne bruke grønnsaksrester som f.eks. brokkoli og gulrøtter i woken om du ønsker det.
Kommentarer