Waldorfsalat med granateple
Er du på jakt etter en supergod oppskrift på waldorfsalat? Da trenger du ikke lete lenger. Denne oppskriften på waldorfsalat har en ekstra ingrediens som sørger for en perfekt sammensetning av søtt, salt, friskt og fyldig.
Ingredienser
Produkter i oppskriften
Slik gjør du
1. Finsnitt stangselleri, strimle kål, del eple i biter og druer i to.
2. Rist nøttene i en tørr, varm panne til gylne, ca. 3 minutter, og grovhakk.
3. Pisk fløten til krem og vend inn Mills majones, sukker, salt, eplesidereddik og sennep til godt blandet.
4. Vend den kremede dressingen inn med stangselleri, kål, epler, druer og nøtter.
5. Dryss over hakket bladpersille og kjernene fra granateplet ved servering.
Tips!
For å få ut kjernene av et granateple, deler du det i fire og slår på ytterskallet over en bolle slik at kjernene løsner og faller ut.
Kommentarer