Vegansk waldorfsalat
Enkel
20 min
Waldorfsalat er den perfekte blandingen av søtt, friskt, spøtt og mykt. Denne veganske varianten med Mills Plantemajones smaker nydelig sammen med julemat som vegisterkaker, nøttestek og vegansk julepølse.
Ingredienser
4 porsjon
3 stk epler
220 gram hermetisk ananas
50 gram hakkede valnøtter
3 stilker stangselleri
300 gram blå druer
1.5 dl vegansk fløte
100 gram Mills Plantemajones
0.5 stk sitron, saften
Produkter i oppskriften
Mills Plantemajones
Mills Plantemajones er en helt eggefri og vegansk variant av Mills Ekte Majones. Vi har nemlig by… Les mer
Slik gjør du
1. Del opp epler, ananas og valnøtter i små biter på ca. 1 x 1 centimeter.
2. Del stangselleri i tynne skiver og del druene i to.
3. Pisk den veganske fløten til stiv krem. Bland sammen kremen med Mills Plantemajones og sitronsaft.
4. Vend inn bitene med epler, ananas, stangselleri, druer og valnøtter i plantemajonesblandingen.
5. Topp waldorfsalaten med valnøtter og druer.
6. Oppbevar den veganske waldorfsalaten i kjøleskap fram til servering.
Kommentarer