Vegansk potetsalat
Hjemmelaget kremet potetsalat kan enklet lages vegansk med Mills Plantemajones! Denne veganske potetsalaten er en grønnere variant laget med urter, erter og spinat. Resultatet er en frisk og lettere kremet potetsalat som passer med det meste, og som er perfekt når du trenger et vegansk alternativ på tapasbordet og koldtbordet.
Ingredienser
Produkter i oppskriften
Slik gjør du
1. Vask eller skrell potetene og kok de møre i lettsaltet vann. Bruk kokefaste poteter som astrix, folva eller beate, eller små delikatessepoteter som morenepoteter. Da unngår du at potetene smuldrer opp i salaten.
2. La potetene avkjøles helt før de skjæres i jevne terninger på ca. 2×2 cm. Ved å la potetene avkjøles helt før du deler dem opp i biter holder de fasongen sin bedre.
3. Kok selskapsertene i lettsaltet vann i cirka 1 minutt. Skyll av ertene og la de avkjøles helt.
4. Bland sammen Mills Plantemajones, plantebasert rømme, dijonsennep, sitronsaft, persille, gressløk, salt og pepper. Smak til med mer sitronsaft, dijonsennep, salt og pepper dersom du ønsker mer smak.
5. Vend til slutt inn potetbitene, erter og grovhakket spinat. La salaten stå kjølig til servering.
Kommentarer