Vegansk majones på tre minutter
Enkel
5 min
Egg er som kjent en av hovedingrediensene i majones, men det er faktisk mulig å lage den uten. Med denne oppskriften har du en tykk og fyldig vegansk majones på kun tre minutter!
Ingredienser
1 porsjon
1 ss dijonsennep
1 ts hvitvinseddik
1 dl soyamelk, usøtet
0.5 ts salt
0.25 ts pepper
Slik gjør du
1. Rør sammen dijonsennep, hvitvinseddik og soyamelk, og ha i et høyt smalt miksebeger.
2. Sett stavmikseren godt ned i og hell på oljen.
3. Kjør stavmikseren til det begynner å tykne og beveg den gradvis oppover slik at all oljen blir blandet inn. Kjør til en tykk majones.
4. Smak til med salt og pepper.
5. Oppskriften gir cirka 4 dl ferdig majones.
Tips!
Om du tåler egg finner du oppskrift på ekte majones her
Kommentarer