Egg er som kjent en av hovedingrediensene i majones, men det er faktisk mulig å lage den uten. Med denne oppskriften har du en tykk og fyldig vegansk majones på kun tre minutter!

Kommentarer

  • dominique_mante

    Takk for enkel oppskrift

    • hailie

      Flott at oppskriften falt i smak hos deg, Ann-Kristin! Takk for deling, og lykke til med majonesen i sommer 🙂

  • nigel

    Hvordan er holdbarheten på denne?

    Tenker å prøve med havremelk. Har dere testet det?

    • paul_thiel

      Hei Julie! Det har vi ikke testet selv, men det skulle ikke være noe i veien for å prøve havremelk i denne. Lykke til! 🙂

  • ted

    Kan vanlig melk brukes og få like god majones?

    • shad.kerluke

      Hei Aud! Du kan bruke vanlig melk isteden for sojamelk, men vær oppmerksom på at majonesen ikke lenger vil være vegansk. Lykke til! 🙂

  • rory.maggio

    Kan jeg bruke noe annet enn soyamelk?
    Mandelmelk, kokosmelk e.l?

    • jamil_williamson

      Hei Kristine! Du kan gjerne bruke mandelmelk i denne oppskriften. Lykke til! 🙂