Tacosalat
En stor bolle med tacosalat gjør det enda enklere å servere taco til mange og er en ypperlig måte å variere fredagstacoen på. Sammen med en kremet salsadressing er dette en frisk og god salat der restene egner seg svært godt i matpakken.
Ingredienser
Salsadressing
Tacosalat
Produkter i oppskriften
Slik gjør du
Salsadressing
Tacosalat
1. Varm opp en stekepanne med Flytende Melange på middels varme og stek kjøttdeigen til den er gyllen og gjennomstekt, cirka 5 minutter. La kjøttdeigen avkjøle mens du forbereder resten av salaten.
2. Del mango, avokado og rødløk i tynne skiver, og cherrytomatene i fire deler.
3. Sil av vannet på maisen.
4. Ha salatblandingen i en bolle og bland inn kjøttdeig, mango, avokado, rødløk, cherrytomater og mais.
5. Topp tacosalaten med salsadressing og litt finhakket koriander.
6. Server tacosalaten gjerne sammen med litt nachochips.
Kommentarer